BUDAK ''Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye demektir.''

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyanu Genel Başkanı Yususf Budak anneler günü için bir mesaj yayınladı Budak mesajında:

Gündem 18.05.2023 22:32:07 0
BUDAK

‘’Şevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi biz yapan,bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük pay annelerimizindir.

Aile hayatının birleştirici unsuru olan dünyanın en zor ve asil görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve ivazsız sevginin kaynağıdır.

Ömürlerini ailesine adamış, fedakarlığı ondan daha fazla yapamayacak, güzel ahlak abidesi anneler hakkında Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır.’ Hadis-i Şerifi ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kendisine sorulan; kendisine iyi davranmam gereken kimdir? Sorusuna, efendimizin 3 kere üst üste annen cevabını verdiği hadis-i şerifi annelerimizin inancımızdaki yerinin bizler için ne denli önem arz ettiğini göstermektedir.

 

Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye demektir. 

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, ilk öğretmen, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten,  yol gösterici, koruyucu ve yaşamdaki en büyük hazinemiz annelerimiz .

Bu duygularla; başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluklar diliyor, ahirete intikal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Bugün yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.'' dedi

 Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °