Buğa, İYİ Parti'den neden ayrıldı?

Afyonkarahisar İYİ Parti eski Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, partisinden istifa etti

Gündem 1.12.2023 14:02:58 0
Buğa, İYİ Parti

Afyonkarahisar İYİ Parti eski Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, 2017 yılından bu yana güzel bir Türkiye ve Afyonkarahisar hayaliyle partisine hizmet ettiğini belirterek, istifasını açıkladı. 

Buğa, yıllardır gece gündüz demeden emek verdiği parti içindeki süreçlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan süreçlerin bugünlerin habercisi olduğunu ifade eden Buğa, milletin menfaatlerini düşünerek tüm itirazlara rağmen parti içindeki çıkar ilişkileri ve tutarsız duruşlara karşı vicdani mesuliyet duyduğunu belirtti.

Özellikle son günlerde parti içinde yaşanan tahakküm altındaki yönetim dayatmaları, duyarsız yönetim biçimleri ve tutarsız politikaların, İYİ Parti'nin ilkelerine uygun olmadığını savunan Buğa, bu nedenle istifa kararı aldığını vurguladı.

Afyonkarahisar İYİ Parti teşkilatının kuruculuğu ve Merkez İlçe Başkanlığı süreçlerinde emek veren herkese teşekkür eden Buğa, 

"Şimdi milletime, devletime, tarihime ve geleceğimize karşı mesuliyetlerimizin şuuruyla, yüksek sesle söylüyorum: Ben bu oyun içinde olmayacağım!" dedi.

Buğa'nın istifasıyla ilgili daha fazla ayrıntı ve gerekçelerin ilerleyen süreçte açıklanacağı belirtilirken, Afyonkarahisarlı hemşerilerine ve milletine olan hizmetkarlığına devam edeceğini vurguladı.

#İYİParti #Afyonkarahisar #BurhanettinBuğa #İstifa #Demokrasi #Politika


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: buğa iyi parti'den neden ayrıldı?
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °