Burcu Köksal: "Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlayacağız

Burcu Köksal, Yoksulluk ve Eğitimde Fırsat Eşitliğine Odaklanarak Ücretsiz Kurslar ve Beslenme Desteği Vaat Etti.

Egitim 2.03.2024 18:16:43 0
Burcu Köksal:

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında yoksullukla mücadele ve eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak çocuklara yönelik önemli projelerini açıkladı. 

Köksal, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına ücretsiz kurslar açacaklarını ve çocuklara beslenme desteği sağlayacaklarını belirtti.

Köksal, sivil toplum örgütlerinin toplumun gerçek sorunlarına vakıf olabileceğine dikkat çekerek, toplumun temsilcisi ve sözcüsü olarak onların önemli bir rol üstleneceğini vurguladı. 

Karşılıklı istişare ve iş birliğinin başarıya ulaşmanın anahtarı olduğunu ifade etti.

Şehri tek başına yönetmenin mümkün olmadığını ve farklı bakış açılarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Köksal, sivil toplum kuruluşları, dernekler, muhtarlar ve hemşerilerle birlikte şehri yöneteceklerini söyledi. 

Köksal, sivil toplum kuruluşlarına kapılarının her zaman açık olacağını ve onları destekleyeceklerini belirtti.

Eğitimde fırsat eşitliğine vurgu yaparak çocuklara yönelik projelerini açıklayan Köksal, yoksul ailelerin çocuklarına beslenme, kırtasiye ve ücretsiz kurs imkanı sağlayacaklarını dile getirdi. 

Bu kapsamda, 0-24 ay arasındaki çocuklara mama ve bez desteği, okula giden çocuklar için kantin desteği, yerel esnafla anlaşarak kırtasiye desteği ve atama bekleyen öğretmenler aracılığıyla ücretsiz kurslar düzenleneceğini belirtti.

#BurcuKöksal #Eğitim #FırsatEşitliği #YoksulluklaMücadele #ÜcretsizKurslar #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °