Burcu Köksal: Halkın Güvenine Layık Olacağım

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 31 Mart yerel seçimleri öncesi yaptığı saha ziyaretlerinde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Siyaset 26.02.2024 15:16:25 0
Burcu Köksal: Halkın Güvenine Layık Olacağım

Köksal, her ziyarette halkın kendisine duyduğu güvenin farkında olduğunu belirterek, "Hemşerilerimin beklentilerini karşılamak ve güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışacağım" dedi.

Köksal, TBMM'de savunduğu herkesin belediyede de hakkını alacağını vurgulayarak, adalet ve liyakat prensiplerinden ödün vermeyeceğini söyledi. 

Kendi partisi dahil hiçbir siyasi referansa bakmayacağını belirten Köksal, işe alımlarda liyakati esas alacaklarını ve Afyonkarahisar'ın gençlerinin, çocuklarının ve vatandaşlarının hak ettikleri işleri alacaklarını ifade etti.

Belediye Başkan Adayı Köksal, belediye yönetiminde liyakatin önemine vurgu yaparak, Afyonkarahisar'ı yerel halkla birlikte yöneteceklerini ve her siyasi görüşten insanın belediye meclisinde yer alacağını belirtti. 

İthal belediye başkan yardımcılarının olmayacağını vurgulayan Köksal, halkın yerel yönetimde söz sahibi olacağını dile getirdi.

Sık sık Meclis'e taşıdığı TOKİ mağdurlarının sorunlarına da değinen Köksal, Çetinkaya TOKİ'de yaşayan vatandaşların ulaşım ve çevre düzenlemesi gibi sorunlarını çözeceklerini ifade etti. 

Köksal, başkan olarak mağduriyetleri gidermek için çalışacağını belirterek, halkın güvenine layık olacağını sözlerine ekledi.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #Liyakat #Adalet #Seçim2024 #TOKİ


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °