Burcu Köksal, Hizmette Adalet Sözü Verdi

Köksal, Afyonkarahisar'ın her köşesine eşit hizmet sunacağının sözünü verdi, Karşıyaka Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Siyaset 9.02.2024 17:18:47 0
Burcu Köksal, Hizmette Adalet Sözü Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, şehrin her kesimine adaletle hizmet sunmayı taahhüt ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Köksal, Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi.

Afyonkarahisar'ın dört bir yanına eşit hizmet götüreceklerini belirten Köksal, Karşıyaka Mahallesi'ndeki pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinledi. 

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz'ün de eşlik ettiği ziyaretlerde Köksal, yoğun ilgiyle karşılandı ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Köksal, Karşıyaka'da ulaşım, imar ve altyapı gibi sorunların çözümüne odaklanacaklarını ve pazar yerini esnafın ve vatandaşların rahatça alışveriş yapabileceği bir noktaya dönüştüreceklerini vurguladı. 

Mahalle ve semt ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet sunacaklarını belirten Köksal, verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağını ifade etti.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #Hizmet #Adalet #Karşıyaka #Seçim2024 #EşitHizmet #Mahalleler#Vatandaşlar #CHPMahalleZiyareti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Burcu Köksal Hizmette Adalet Verdi
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °