Burcu Köksal: Milliyetçilik sözde değil, özde olur

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, milliyetçilik üzerinden siyaset yapanlara tepki göstererek gerçek milliyetçiliğin, milli duyguların sahip çıkılması ve nesilden nesile aktarılması gerektiğini vurguladı.

Siyaset 6.03.2024 11:17:18 0
Burcu Köksal: Milliyetçilik sözde değil, özde olur

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, milliyetçilik üzerinden siyaset yapanlara tepki gösterdi. 

Köksal, milliyetçiliğin sözde değil, özde olması gerektiğini belirtirken, sahte milliyetçilerin gerçek vatan sevgisini anlayamayacaklarını ifade etti.

Andımızın kaldırılmasını eleştiren Köksal, "Türk’üm, doğruyum, çalışkanım demenin, yurdunu ve milletini sevmenin, andımızı sevmenin neyi rahatsız etti de kaldırdınız?" diyerek çakma milliyetçilerin içindeki vatan sevgisini anlayamayacaklarını belirtti.

Suriyeli sığınmacılar konusunda da görüşlerini dile getiren Köksal, Mecidiye ve Kurtuluş Caddesi'nde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı olduğunda sığınmacıları memleketten göndereceklerini ifade etti.

Ulaşım sorununa da değinen Başkan Adayı Köksal, İkinci Küçük Sanayi Sitesi'nin giriş ve çıkışlarını kolaylaştıracak projeler üzerinde çalıştıklarını ve Ankara yolu fuar kavşağına bir battı çıktı yapacaklarını açıkladı.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #Milliyetçilik #SuriyeliSığınmacılar #UlaşımSorunu


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °