BURCU KÖKSAL TARİHİ BİR FARKLA AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ!

Cumhuriyet halk partisi uzun bir aradan sonra Afyonkarahisar’da Burcu Köksal ile belediye başkanlığı seçimlerini kazandı. Afyonkarahisar’da 74 yıl sonra ilk defa CHP’nin kazanması medya da büyük yankı uyandırdı.

Siyaset 1.04.2024 12:11:19 0
BURCU KÖKSAL TARİHİ BİR FARKLA AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, “Afyon değişirse Türkiye değişir diye çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmadınız sağ olun var olun sizlerin desteği ile büyük bir zafer kazandık. 

Elde ettiğimiz bu başarı sizin sandıkların başında kale gibi durmasıyla geldi. 

Bize Cumhuriyet Halk Partisi olarak Afyonkarahisar’ı armağan ettiniz. 74 yıl sonra Afyon’u bize kazandırdınız. Bu memleketin ilk kadın başkanı olma gururunu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum“ dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Faruk Duha Erhan, “Bu şehirden herkese, her şeye meydan okudunuz. Dur dediniz talana, yalana, dolana. 

Dur dediniz bu şehrin makus talihini yaşamaya devam etmesine. Ben karar veririm şehrimin geleceğine dediniz, ben karar veririm bu şehri kimin yöneteceğine dediniz. 

Ev ev dolaşıp para da dağıtsanız, dayatmalarla, tehditlerle korkutmaya da çalışsanız, Afyonkarahisar’ın cesur yürekli insanlarının düşüncesine ipotek koyamazsınız dediniz. 

Bu şehirde artık değişim olacak, Ben ne istersem öyle olacak dediniz. Biz Burcu Köksal’ı başkan yapacağız dediniz. Tüm partiler gibi biz de dün bir yürüyüş yaptık. 

Adayımızın yanında milletvekilleri, bakanlar yoktu. Burcu Köksal’ın bir yanında Büşra Başkan, bir yanında ben vardım ve arkamızda bütün gücümüzü aldığımız, oraya isteye isteye, kendi hür iradesiyle, seve seve gelen, caddelere sığmayan değerli Afyonkarahisar halkı vardı. 

İşte o halkımızdan aldığımız güç bugün bizi bu noktaya getirdi. İşte o sevgi Burcu Köksal’ı bu şehre belediye başkanı yaptı. 

Neymiş efendim Afyonkarahisar AKP’nin kalesiymiş. Afyonkarahisar’da değişmez, yıkılmaz bir tek kale vardır o da bu şehre ismini veren Karahisar kalesidir. 

Cumhuriyet’in kurulduğu topraklarda Cumhuriyet’in değerlerini yaşatmalıyız. O kuruluş ve kurtuluş ruhunu yaşamalıyız bu şehirde. Buna inanın. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum” dedi.

#BurcuKöksal #Afyonkarahisar #Değişim #CumhuriyetRuhu #GaziMustafaKemalAtatürk


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °