Büyük çekişmeler yaşanan karşılaşmalar sona erdi

Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabakaları, küçük erkek, küçük kız, yıldız erkek ve yıldız kız kategorilerinde gerçekleşen çekişmeli mücadelelerle sona erdi

Spor 23.01.2024 10:58:37 0
Büyük çekişmeler yaşanan karşılaşmalar sona erdi

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu'nda gerçekleşen heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. 

Küçük erkek, küçük kız, yıldız erkek ve yıldız kız kategorilerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren başarılı sporcular ödüllerini alarak büyük sevinç yaşadı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Okul Sporları Şube Müdürü Adil Kamberoğlu'nun ödül töreni sırasında sporcuları tebrik etmeleri, sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Müsabakalarda centilmence mücadele eden sporcular, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. 

Büyük çekişmelerin yaşandığı karşılaşmalarda sergilenen performanslar, sporseverlerden büyük beğeni topladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuların başarılarına vurgu yaparak, "Sporcularımız, büyük bir başarı sergileyerek dereceye girdiler. 

Kendilerini tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimize ve ailelerine de teşekkür ediyorum" dedi. 

Müsabakalarda gösterilen fair-play ruhu ve sporculardaki yetenek, gelecekteki başarıların habercisi olarak dikkat çekti.

#OkulSporları #BilekGüreşi #Afyonkarahisar #SporMüsabakaları #GençlikVeSpor


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °