Çakır’dan iddialara sert tepki

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un ittifak ve para iddialarına sert bir dille cevap verdi

Siyaset 3.02.2024 19:53:43 0
Çakır’dan iddialara sert tepki

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un ortaya attığı ittifak ve para ilişkisi iddialarına yazılı bir basın açıklamasıyla sert bir şekilde yanıt verdi. Çakır, Olgun'un sözlerini hayal ürünü ve çamur at izi kalsın politikası olarak nitelendirdi.

İl Başkanı Çakır, "Olgun’un bir ziyareti esnasında sarf ettiği İstanbul'daki iddia edilen 20 milyon dolar gibi rakam, gerçekle ilgisi olmayan hayal ürünü ve çamur at izi kalsın politikasından ibarettir. Hakan Şeref Olgun’un sözleri gerçekle uzaktır ve iddia ettiği şeyleri ispatlamakla yükümlüdür" dedi.

Çakır, basın açıklamasının devamında, "Atalarımızın güzel bir atasözü vardır, 'Kişi kendinden bilir işi.' Haliyle Milletvekili Olgun, Milli Görüş'ün ne demek olduğunu idrak etseydi, bu tür talihsiz açıklamalarda bulunmazdı. Sayın Olgun, dedikodu mecraları yerine sizi Afyonkarahisar'a kazandırdıklarınızla hatırlamak isteriz" diyerek sözlerin maksadını aştığını belirtti.

#YenidenRefahPartisi #Afyonkarahisar #HakanŞerefOlgun #Siyaset #İddia #Politika


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Çakır’ iddialara tepki
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °