Çalışan Gazeteciler Turnuvada: Şampiyon Belli Oldu

Afyonkarahisar'da düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 3 Bant Bilardo Turnuvası, Mavi Dünya Bilardo Salonu'nda gerçekleşti. 50 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvanın galibi Ahmet Özaydın oldu

Spor 17.01.2024 15:01:27 0
Çalışan Gazeteciler Turnuvada: Şampiyon Belli Oldu

Afyonkarahisar İl Bilardo Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 3 Bant Bilardo Turnuvası, Mavi Dünya Bilardo Salonu'nda gerçekleşen çekişmeli karşılaşmaların ardından sona erdi. 

50 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada şampiyonluk kürsüsüne çıkan isim Ahmet Özaydın oldu.

Turnuvanın final müsabakasında Afyonkarahisar'ın bilardo sporundaki önde gelen isimlerinden Ahmet Özaydın ile Zeynel Şahintepe karşı karşıya geldi. 

Maçın ilk etabı büyük bir çekişmeye sahne olurken, Ahmet Özaydın sonunda rakibini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. 

35 sayıya ulaşan Ahmet Özaydın, turnuvanın galibi oldu ve kupa koleksiyonuna bir yenisini ekledi.

Afyonkarahisar İl Bilardo Temsilcisi Harun Yağıcı, turnuvanın düzenlenmesinde özel günlerin ağırlığını vurgulayarak, gelecek yıllarda da geleneksel hale getirilmesi için çaba harcanacağını belirtti.

Yağıcı, turnuvaya katılan 50 sporcunun yüksek kalitede maçlar sergilediğini ifade etti.

Mavi Dünya Bilardo Salonu sahibi Ceyhan Çalışır ise masaların bakım ve temizliğine özel önem verdiklerini belirterek, oyuncuların en iyi performansı alabilmesi için detaylı bir bakım gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Çalışır, turnuva öncesi yapılan bakımın bilardo sporunun kalitesini artırdığını vurguladı.

Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen bu özel turnuvanın ardından gözler, şubat ayında düzenlenecek olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Birinciliği müsabakalarına çevrildi. 

Bilardo tutkunları, bu heyecanlı organizasyonu izlemeye davet edildi.

#ÇalışanGazetecilerGünüBilardoTurnuvası #AhmetÖzaydın #AfyonkarahisarBilardo #MaviDünyaBilardoSalonu #BilardoŞampiyonu #SporHaberleri #BilardoTurnuvası #İYİParti #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °