Çalışmalar yakından takip ediliyor

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirbaba Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları öncesinde bölgeyi ziyaret etti

Gündem 12.06.2023 11:36:47 0
Çalışmalar yakından takip ediliyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sahada yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirbaba Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları öncesinde bölgeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Sahada özveriyle çalışan ekipleri yalnız bırakmayan Başkan Koyuncu, teknik ekibinden bilgiler alırken aynı zamanda ekiplerin moral ve motivasyonunu artırmaya çalışıyor.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin farklı noktalarında devam eden çalışmalara da dikkat çekerek, "Emirdağ'ımıza kazandıracağımız projeler üzerinde çalışırken, şehrimizin hızla büyümesiyle ortaya çıkan ihtiyaçları karşılamak için tüm ekiplerimizle sahadayız. 

Temel ilkemiz, hemşerilerimizin yaşam konforunu artırmak için ihtiyaç duyulan hizmeti hızlı bir şekilde ulaştırmaktır" şeklinde ifadelerini kullandı.

Başkan Koyuncu'nun saha ziyaretleri ve çalışmaları yakından takip etmesi, Emirdağ Belediyesi'nin projelerini etkin bir şekilde uygulamaya koymak ve ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için gösterilen özveriyi göstermektedir.

Beyaz Belge Haber'den Hanım Sündük'ün Haberi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: çalışmalar yakından takip ediliyor
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °