"CHP, gerici, tutucu ve ayrıştırıcı yapısından ayrılmalı"

"CHP, gerici, tutucu ve ayrıştırıcı yapısından ayrılmalı"

Gündem 14.07.2023 14:06:10 0

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, bir basın açıklaması yaparak, TDP'nin CHP'ye katılım sürecinin devam ettiğini ve CHP ile yan yana olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ancak Uysal, CHP'nin Afyonkarahisar'daki gerici, tutucu ve ayrıştırıcı yapısından ayrılarak gerçek bir düzene girmesini umduğunu söyledi.

Uysal, açıklamasında şunları ifade etti: "TDP olarak CHP'nin yanında olmaya devam edeceğiz. 

Fakat CHP'nin Afyonkarahisar'da ki gerici, tutucu ve ayrıştırıcı yapıdan ayrılıp gerçek bir düzene girmesini diliyorum. 

Partimizde Afyonkarahisar İl Başkanlığı, merkez ilçe ve tüm ilçelerin katılımıyla üye kayıt defterlerimiz tamamlanmış ve Türkiye Değişim Partisi CHP'nin yanında yer almaya devam edeceğimiz genel başkanımız tarafından belirtilmiştir. 

Şu anda genel başkanımız Erzincan milletvekili olarak görev yapmaktadır."

TDP'nin CHP'ye katılım sürecinin resmi işlemlerinin devam ettiğini dile getiren Uysal, "Partimizin resmi kayıt işlemleri hala devam etmektedir ve geçiş süreci tamamlandığında Türkiye Değişim Partisi'nin CHP'ye katılımı resmi olarak kamuoyuna ve basına duyurulacaktır" şeklinde konuştu. 

Ayrıca Uysal, CHP içinde koltuk savaşlarının devam ettiğini ve Afyonkarahisar CHP'nin içindeki tartışmaların düzene girmediğini belirterek, CHP'nin Afyonkarahisar'da nasıl bir fayda sağlayabileceğini sorguladı ve CHP'nin gerici, tutucu ve ayrıştırıcı yapısından ayrılıp gerçek bir düzene girmesini temenni etti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °