CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Engin Ayengin Afyon gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

CHP’li Engin Ayengin’den Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

Siyaset 30.03.2023 15:09:00 0
CHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Engin Ayengin Afyon gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Elektrik mühendisi Adnan Topçu, mühendis İlker Çetin ve emekli astsubay İbrahim Yalçın ile birlikte AGC’yi ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin’i, AGC Başkanı Sezer Küçükkurt ile AFC yöneticileri İsmail Akar, Ömer elçi ve Faruk Kılınç ağırladılar. Ülkede hakim olan “Çalıyor ama çalışıyor” zihniyetine karşı çıkarak siyaset çalışmalarını sürdürdüğünü, AKP’ye ve Cumhur İttifakı’na en başından beri karşı olduğunu belirten CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin, “Budan yıllar önce etrafımız savaşlarla doluyken, ülkemiz kısıtlı imkanlara sahipken, ortama yokluk hakimken herkesin imkanları yeterliydi. 

Şimdi ülkemizde herşeyi yoktan var ettiğini söyleyenler sosyal devletin gereklerini yetire getiremiyorlar. 

Avrupa bizi kıskanmıyor, aksine dalga geçiyor” dedi.
Devlet adamlığının anlamını yitirdiğini, sokak ağzının siyasete hakim olduğunu, vatandaşın da bunu benimsediğini üzülerek izlediklerini belirten CHP Milletvekili aday adayı Engin Ayengin, “Toplum ne yazık ki kutuplaştı. Allah’tan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Temel Karamollaoğlu ülkeyi karış karış gezip milletin daha fazla kutuplaşmasını engellediler.

 Bir ülkeyi yöneten irade bir belediye başkanı ile didişir mi. Aksine o belediyenin imkanlarını genişletmeye çalışır. Anadolu coğrafyası dünyanın en kıymetli coğrafyasıdır. Bu topraklarda mezhepçilik ve etnik kökencilik ayrımcılığı bitmelidir. Bu günlerde yaşadığımız yanlışların hesabını CHP iktidarı zamanında soracağız inşallah” dedi.
 


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °