CHP'ye Geçme Kararı

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Ankara'da TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir araya geldi

Gündem 6.06.2023 12:56:00 0
CHP

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, Ankara'da TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantı, Zoom üzerinden yapıldı ve birçok il başkanının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, genel başkan Sarıgül, CHP'ye geçme kararını il başkanlarıyla paylaştı ve TDP'nin aldığı sonuçları değerlendirdi.

Kadir Uysal, TDP Afyonkarahisar İl Başkanı olarak genel başkan Sarıgül ile bir araya gelerek Ankara'daki toplantıya katıldı. 

Toplantı, Zoom üzerinden yapıldı ve birçok il başkanı da katıldı. 

Genel başkan Sarıgül, TDP'nin aldığı sonuçlar ve genel seçimlerin ardından CHP'ye geçme kararını il başkanlarıyla paylaştı.

Ayrıca toplantıda, Genel Başkan Sarıgül, Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde hangi isimleri belediye başkanı adayı olarak göstereceği konusunda Kadir Uysal'dan isim listesi istedi. 

Sarıgül ayrıca, il başkanlarıyla yakın zamanda yüz yüze gerçekleştirilecek detaylı bir toplantıda CHP'ye geçiş konusunu değerlendireceklerini ifade etti.

Bu toplantı, TDP'nin geleceği ve siyasi stratejileri hakkında fikir alışverişi yapmak amacıyla gerçekleştirildi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: ' Geçme Kararı
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °