Çorumlu: ‘En kutsal emanetimiz, başımızın tacısınız’

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetim kurulunu makamında ağırladı

Gündem 12.09.2023 15:19:26 0
Çorumlu: ‘En kutsal emanetimiz, başımızın tacısınız’

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyeleri olan Şehit babaları; Süleyman Üye ve Fuat Saraç ile Gazi Ahmet Güngör'ü makamında ağırlayan Emirdağlı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu şehit babalarının ellerinden öperek; “En kutsal emanetimiz, başımızın tacısınız’ dedi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar şube başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emirdağlı hemşerimiz Mahmut Çorumlu'yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Çorumlu, “Benim mesleki hayatım boyunca kırmızıçizgim Şehit aileleri ve kahraman gazilerimizdir. 

Sizlerin gece gündüz demeden emrinizdeyim. Tüm teşkilat olarak bizlere randevu dahi almadan gelebilecek kişiler sizlersiniz. 

Afyon şubesindeki çalışmaları çok yakından takip ediyorum. Başkan Kumartaşlı ve yönetimini tebrik ediyorum. İnşallah en kısa sürede sizleri şube binanızda ziyaret edeceğim ”dedi.

Dernek faaliyetleri ile Afyonkarahisar'daki Şehit aileleri ve Gazilerin durumları hakkında Mahmut Çorumlu’ya detaylı bilgiler sunan Başkan Kumartaşlı; 

“Nazik kabulünüz ve misafirperverliğiniz nedeniyle tüm Şehit Aileleri ve Gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. 

Mesleki hayatınızdaki üstün başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, ziyaretine gelen Şehit Babaları ve Başkan Kumartaşlı nezninde tüm Afyonkarahisar’a selamlarını iletirken, tüm Şehit anne ve babalarının ellerinden öptüğünü söyledi.

Başkan Kumartaşlı, ziyaret sonunda Çorumlu’ya Dernek madalyasından takdim etti.

#Afyonkarahisar #Emniyet #Müdür #Çorumlu #Ziyaret #Şehit #Gazi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °