Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Afyon'a Müjde

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar için özel bütçe vereceğini müjdeledi

Siyaset 1.02.2024 11:04:03 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kanlıca mahallesinde gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Ziyarette Uluçay'a AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Uluçay, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, projelerini anlattı. Yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar için özel bir bütçe verecek. 

Kendisiyle yaptığımız görüşmede Afyonkarahisar'ın özel destek ve yatırımlarla buluşacağını belirtti. Bu müjdeli haberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Uluçay, "Seçim beyannamesi tanıtım toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya gelerek Afyonkarahisar için özel bir destek beklediğimi söyledim.

Kendisi de AK Parti'nin kurulduğu Afyonkarahisar için özel bütçe vereceklerini ve özel yatırımlar için destek vereceklerini belirttiler. 

Bu noktada belirtmem gerekiyor ki sadece belediyenin öz kaynakları ve kendi bütçesi ile bu projelerin gerçekleşmesi mümkün değil" diye konuştu.

Uluçay, Afyonkarahisar'ın büyük ve önemli projelere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Sadece vaat vermek siyasetin doğasıdır. 

Ancak şehrimizin bahsettiğimiz projeler çok ciddi yatırım gerektiriyor. Bu noktada Cumhurbaşkanımızın verdiği destekle birlikte Afyonkarahisar'ı daha da ileri taşıyacağız. 

Bu şehrin her bir ferdinin görüşü, düşüncesi benim için çok kıymetli. Sizlerle istişare etmek benim en hassas noktam. 

Mutlu şehrimizi birlikte inşa etmek için bu yolu birlikte yürüyeceğimize eminim" şeklinde konuştu.

Uluçay, ziyaretin sonunda vatandaşların talebi üzerine hatıra fotoğrafları çektirerek etkinliği tamamladı.

#Afyonkarahisar #HüseyinCeylanUluçay #CumhurbaşkanıErdoğan #ÖzelBütçe #YerelSeçimler #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Erdoğan' Afyon' Müjde
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °