Cumhurbaşkanımıza Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Ortaklarından Teşekkür

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kooperatifin birinci etabındaki ilerlemeleri takdim etti ve kendisi adına teşekkür etti.

Siyaset 22.02.2024 17:37:43 0
Cumhurbaşkanımıza Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Ortaklarından Teşekkür

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kooperatifin birinci etabındaki gelişmeleri ve eksikliklerin giderilmesi konusundaki ilerlemeleri takdim etti. 

Dilek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki ziyaretinde kendisine sunduğu dosyadaki eksikliklerin büyük ölçüde giderildiğini ve kura çekme aşamasına geldiklerini belirtti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ortakları adına teşekkür etti.

Görüşme sırasında Dilek'in bazı devlet kurumlarından istedikleri hizmetleri alma konusundaki sıkıntıları dile getirmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Yiğitbaşı ve AK Parti İl Başkanı Menteş'e gerekli talimatları verdi ve gerekenin yapılması konusunda talimat verdi.

Görüşmenin ardından konuşan Hakan Dilek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde ülkeye hizmet etmeye devam ettiklerini ve Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifindeki ilerlemeleri anlatma fırsatı bulduğunu belirtti. 

Ortaklarının küçük esnaflardan oluştuğunu ve onların işyerlerine kavuşması için mücadele ettiklerini ifade eden Dilek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteğinin büyük olduğunu vurguladı.

Dilek ayrıca, Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifindeki eksikliklerle ilgili bir dosyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etmek için hazırlık yaptıklarını ve yakın zamanda bunu gerçekleştireceklerini belirtti.

#CumhurbaşkanıErdoğan #ModernKüçükSanayiSitesi #Kooperatif #Teşekkür #Hizmet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °