Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel: Cumhuriyet İlkokulu'ndan Atatürk Puzzle Sergisi

Cumhuriyet İlkokulu, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Atatürk Puzzle Sergisi"ni düzenledi. Öğretmenler, öğrenciler ve idarecilerin katılımıyla açılan sergi büyük ilgi gördü

Gündem 28.10.2023 10:12:05 0
Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel: Cumhuriyet İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak adına, Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Atatürk Puzzle Sergisi" görkemli bir açılışla ziyaretçilerini ağırladı. 

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Medeni Buğra ve İbrahim Erdem Gülcü, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen sergi, uzun bir çalışma sonucu oluşturulmuştu.

Okul müdürü Fahri Yalçın, sergiye katkıda bulunan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek şunları belirtti: 

"Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak böyle özel bir etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize minnettarız. 

Sergimiz, 29 Ekim Pazar gününe kadar Park Afyon AVM'de ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek."

Serginin açılışını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürleri Hayati Duman ve Mustafa Günay da etkinliği ziyaret etti. 

Miraç Sünnetci, sergi hakkında duygularını şu şekilde ifade etti: "Serginin açılmasında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederiz."

Cumhuriyet İlkokulu'nun hazırladığı "Atatürk Puzzle Sergisi," Atatürk'ün mirasına saygı ve Cumhuriyetimizin 100. yılına olan bağlılığın bir ifadesi olarak büyük bir ilgiyle karşılandı. 

#Cumhuriyet100Yıl #AtatürkPuzzleSergisi #Eğitim #Cumhuriyetİlkokulu #Afyonkarahisar #Atatürk #Cumhuriyet #Öğrenciler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °