Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Afyonkarahisar'da Futsal Turnuvası Başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun Cumhuriyetin 100. yılı anısına düzenlediği özel Futsal Turnuvası heyecanla başladı

Gündem 25.10.2023 09:50:24 0
Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun Cumhuriyetin 100. yılı anısına düzenlediği özel Futsal Turnuvası, Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonları'nda büyük bir heyecanla başladı. 

19 farklı kulüpten toplamda 200 görme engelli sporcu, bu etkinlikte bir araya geldi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, organizasyonun, görme engelli bireylerin sporla tanışmalarını ve topluma daha fazla entegre olmalarını hedeflediğini belirtti. 

Ayrıca, spor aracılığıyla sosyal yaşama daha aktif katılım sağlamak ve toplumda farkındalık oluşturmak da amaçlar arasında bulunuyor.

Bu özel organizasyona katkılarından dolayı Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım'a, Spor Hizmetleri Birimi'ne ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden İl Müdürü Kasapoğlu, turnuvanın başarıyla tamamlanmasını diledi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım ve İl Müdürü Kasapoğlu, görme engelli bireylerin toplumda daha aktif ve bağımsız bireyler olarak kendilerini ifade etmelerine katkıda bulunacağını umut ederek katılımcılara başarılar dilediler.

#GörmeEngellilerFutsal #SporlaBuluşma #ToplumFarkındalığı #Afyonkarahisar #SosyalEntegrasyon


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °