Davutoğlu önderliğinde iktidara yürüyoruz

Davutoğlu önderliğinde iktidara yürüyoruz

Siyaset 8.12.2022 15:56:24 0
Davutoğlu önderliğinde iktidara yürüyoruz

 

Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. Parti binasında düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş gündemi değerlendirdi. Toplantıda Başkan Ertaş yerel ve ülke gündemindeki konulara değindi.

Toplantıda Başkan Ertaş’a yönetim kurulu üyeleri Eşlik etti. Gelecek Partisinin Genel Başkan Ahmet Davutoğlu önderliğinde iktidara yürüdüğünü ifade eden Gelecek Partisi il Başkanı Niyazi Ertaş: “Geçmişte Başbakanlık yapmış bilge lider Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisini İktidara taşımaktadır. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek partisi memlekete iz bırakanların, bu asil milletin partisidir.”

 

“ENGİN VE ELİFE RAHMET DİLİYORUM”

 

Tacizciler tarafından bıçaklanarak öldürülen Engin Taş’a başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Gelecek Partisi Afyonkarahisar il başkanı Niyazi Ertaş: “Türkiye’mizin ve Afyonumuzun şehit haberleri ile sarsıldığı şu günlerde bu defa da farklı ateşler yüreğimize düştü. Komşu ilimiz Denizli de kocası tarafından hunharca öldürülen Afyonlu 18 yaşındaki Elif Irmak ve çalıştığı ekmek fırınında iki genç kızımıza yardım etmek isteyen Engin Taş’ da hunharca öldürüldü. Geriye 3 çocuk ve 1 eşi yetim kaldı. Allahtan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi. 

 

“AFYON KALESİ GİBİ DİMDİK KARŞINIZDA DURURUZ”

 

Üç Harfli marketler CEO’su Galip Aykaç’ın MHP lideri Devlet Bahçeli için sarf ettiği sözlere tepki gösteren İl Başkanı Ertaş: “ Arkasından Gelecek partisi olarak defalarca basın toplantılarımızda dile getirdiğimiz 3 harfli alışveriş merkezleri sahiplerinden  Galip Aykaç bu canım ülkenin ekmeğini yiyerek bu ülkenin en üst seviyesindeki yöneticilere pervasızca konuşmasını kınıyoruz. Gelecek partisi il başkanlığı olarak bu alışveriş merkezlerini protesto ediyoruz. Bizler siyasi partiyiz. Birbirimizi bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda eleştiri yaparız. Ama dün elinizle yetiştirdiğiniz ve 2018 yılında tarım bakanı yapmak istediğiniz besleyip büyüttüğünüz. Bu üç harflilerin iktidar mensupları için söylediği sözler yaptığı açıklamaları kabul etmiyoruz. Afyonumun asil insanları bizler bu memleketin sahipleri olarak yeri ve zamanı geldiğinde Millet oluruz bir bütün oluruz. Karşılarında Afyon Kalesi gibi dimdik dururuz. Afyon Gelecek Partisi olarak Afyonlu olarak karşılarına çıkmasını biliriz. Ama yetkililerden bu haddini aşanlara haddini bildirin diyoruz. “dedi. 

“İSTİHDAM OKULU PROJESİNİ DESTEKLİYORUZ”

 

5 Aralık Dünya Gönüller gününü kutlayan Başkan Ertaş: “Gelecek Partisi olarak 5 Aralık 2022 Dünya Gönüllüler gününü kutluyorum. Bu hususta çalışmalarından ve Afyon’a katkılarından dolayı TEMA Vakfı başkanı Önder Çelik’i kutluyorum. Girişimci genç liderler derneğinin liderlik ve istihdam okulu projesi ile gençlere yönelik çalışmalarını Gelecek Partisi olarak destekliyorum. Yönetim kurulu başkanı Behlül Beşen ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyor başarılar diliyorum.”

 

“GELECEK PARTİSİ ÜÇ YAŞINDA”

 

14 Aralıkta Gelecek partisinin üçüncü yaş gününü kutlayacaklarını ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Gelecek partisi 12 Aralık 2019’da Ahmet Davutoğlu Liderliğinde kurulan siyasi bir partidir. Simgesi çınar yaprağıdır. Gelecek Partisi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılığın son bulduğu adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmıştır. 14 Aralıkta yeni yaşımızı kutlayacağız. Çok zor şartlar altında kurulan Gelecek Partisi bu günlere büyük mücadelelerle geldi. Halkın büyük teveccühünü kazanan Gelecek Partisinin üçüncü yaş gününü Ankara’da kutlayacağız. İl başkanlığımızın da katılacağı kutlamayı Afyon lokumu ile tatlandıracağız. 81 İl de teşkilatlandık dün partiyi kuramazsınız dediler. Kurduk. Kursanız da teşkilatlanamazsınız dediler. Teşkilatlandık. Bina açamazsınız dediler. Açtık. Üye bulamazsınız dediler. Üye Bulduk. Ve şimdide iktidara yürüyoruz. İktidar namzetidir” dedi.

 

“GELECEK PARTİSİ BU ASİL MİLLETİN PARTİSİDİR”

 

Gelecek Partisinin Genel Başkan Davutoğlu önderliğinde iktidara yürüdüğünü ifade eden Gelecek Partisi il Başkanı Niyazi Ertaş: “Geçmiş dönemde bakanlık yapmış, Başbakanlık yapmış bilge lider Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisini İktidara taşımaktadır. Ahmet Davutoğlu ve Gelecek Partisi memlekete iz bırakanların, doğru ve adaletli olanların, güven ve liyakate önem verenlerin, aç ve açıkta olanların, yatırıma ve yatırımcıya önem veren, arkasında hiçbir şaibesi olmayan bu asil milletin partisidir. Gelecek Partisi olarak üçüncü yaşımıza gireceğimiz şu günlerde Cennet vatanın asil ve yiğit evlatlarına diyoruz ki; Dün mahcup etmediğimiz bu asil milleti yarın da gelecekte mahcup etmeyeceğiz. Biz hesap kitap partisiyiz. Biz gecekondu partisi değiliz. Sen ben kavgasını bırakın. Çekişmelerin kimseye faydası yoktur. Düne değil Geleceğe bakın” diye konuştu.


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °