Dazkırı'da Konukevi hizmete açıldı

Dazkırı Belediyesi, 76 öğrenci kapasiteli Alkim Öğrenci Konukevi'ni hizmete açarak ilçede öğrenciler için barınma sorununa çözüm sunuyor.

Gündem 16.09.2023 16:28:27 0
Dazkırı

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesi, eğitimde önemli bir adım atmaya devam ediyor. Dazkırı Belediyesi, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 76 öğrenci kapasitesine sahip Alkim Öğrenci Konukevi'ni hizmete açtı. 

Bu önemli projeyi inceleyen Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayan Kocatepe Üniversitesi'nin kalıcı olması için yapılan çalışmalara dikkat çekti.

Başkan İsmail Taylan, 2020 yılında ilçeye büyük bir üniversite kazandırmak için eğitim binalarını tamamlayarak Kocatepe Üniversitesi'ne teslim ettiklerini hatırlattı. 

Diğer ilçelerde üniversitelerin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu göz önünde bulundurarak bu adımın ne kadar doğru olduğunu vurguladı.

Başkan Taylan, 2019 seçim beyannamesinde yer alan öğrencilerin barınma sorununu çözme sözünü Alkim Öğrenci Konukevi ile hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. 

Kendisine destek veren hemşerilerine ve iş insanlarına teşekkür ederek, bu projenin ilçeye büyük fayda sağlamasını diledi.

Dazkırı Belediyesi tarafından hizmete açılan Alkim Öğrenci Konukevi, ilçede eğitim gören öğrencilerin barınma sorununu çözerek eğitimlerine daha iyi odaklanmalarına olanak sağlayacak. 

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Dazkırı #Konukevi 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: dazkırı'da konukevi hizmete açıldı
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °