Değişim Mantıklı Olmazsa Afyon’un Kayıp Yıllarına Yenisi Eklenir

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın kayıp yıllarına yeni eklenme riskine dikkat çekerek mantıklı değişim gerekliliğini vurguladı.

Siyaset 7.03.2024 09:45:51 0
Değişim Mantıklı Olmazsa Afyon’un Kayıp Yıllarına Yenisi Eklenir

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 31 Mart yerel seçimlerinde Afyonkarahisar’ın kayıp yıllarına yeni eklenme riskine dikkat çekti. 

Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte esnaf, aileler, çalışanlar, milli sporcular ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Küçükkurt, saha çalışmalarının olumlu geçtiğini belirterek, MHP'ye ve kendisine gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. 

Sahada vatandaşların samimi duygularını gördükçe motive olduklarını belirten Küçükkurt, Afyonkarahisar'a bir şeyler katabileceklerini düşündüklerini ve gördükleri ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

MHP'nin "mantıklı değişim" sloganını benimsediklerini ifade eden Küçükkurt, vatandaşların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ve Afyonkarahisar halkının değişim isteğini dikkate aldıklarını belirtti. 

Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın ana ilkelerine saygı gösterdiklerini ancak yerel yönetimlerde vatandaşların değişim taleplerini göz önünde bulundurarak ayrı bir yol izlediklerini vurguladı.

Afyonkarahisar halkının yerel yönetimlerde makul bir değişim isteği olduğunu vurgulayan Küçükkurt, bu talebin yerine getirilmesi gerektiğini ve mantıklı bir değişim olmazsa şehrin kayıp yıllarının artabileceği uyarısında bulundu.

#Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #MHP #YerelSeçim #Değişim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °