Devam Eden 400 milyon Liralık Yatırım Var

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Sultandağı'nı ziyaret etti.

Gündem 21.05.2023 13:48:56 0
Devam Eden 400 milyon Liralık Yatırım Var

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Sultandağı'nda gerçekleştirdiği ziyaretleri sonrası yazılı bir açıklama yayımladı. Yurdunuseven mesajında; “Afyonkarahisar'ımızın her köşesinde bugüne kadar ilçe, belde ve köy ayırt etmeden karşılık beklemeden hizmetleri ardı arkasına sıraladık. Afyonkarahisar'ın, Sultandağı'nın 20 yıl öncesini bilenler zaten hizmetleri görüyor. Bilmeyenlerden ise 20 yıl önceki fotoğraflara bakmalarını ilçemizin ve ilimizin o yıllardaki halini görmelerini rica ediyorum. Biz vatandaşlarımıza o partili bu partili diye bakmayız. Hizmet gitmesi gerekiyorsa ya da oraya bu hizmet yakışacaksa gerekeni bugüne kadar hep yaptık ve yine yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken aramızda köprü vazifesi gören ilçe teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla ise sürekli irtibat ve istişare halinde olacağız.” dedi.

AK Parti Vefanın Partisidir

Sultandağı'nda da İlçe başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkanıyla bir araya gelen Yurdunuseven; ilçe teşkilatı değerlendirme toplantısında 14 Mayıs seçimlerini, 28 Mayıs seçimini değerlendirdi. İlçede bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek  eksikleri dinledi ve orada bulunanlara14 Mayıs'ta vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. Yazılı açıklamasının devamında “Daha önceki seçimlerde de AK Partimize aşağı yukarı aynı oranda oy çıkartan Sultandağı'mızda hizmetler 5 yıldır kesilmedi. Hatta bizim bile planladığımızdan fazla gerçekleşti. İlçemizden %70 oy alıp seçimden seçime sadece oy istemeye gelen hatta teşekküre bile gelmeyen birileri ile AK Parti arasındaki farkı milletimizin takdirine bırakıyorum. AK Parti vefanın partisidir. Seçim sonrası en az oy vereni de en çok oy vereni de ziyaret ediyoruz. %86 İle AK Partimize en çok oy veren köyümüz Akbaba Köyü'nüde ziyaret ederek hemşehrilerimize teşekkür ettik. Şuan Sultandağı'mızda devam eden 400 milyon liralık yatırım var. Bunlar son 5 yıl içerisinde gerçekleşti ve çoğunluğu ilçemiz bütçesinden değil girişimlerimiz neticesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da destekleriyle bakanlıklarımız aracılığıyla gerçekleşti. Sultandağı için artık vefa vaktidir.” dedi.

Destek Bekliyoruz

Açıklamasını “Değerli hemşehrilerimize bir kez daha burdan belirtmek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan ülkemiz için olduğu gibi Afyonkarahisar için de Sultandağı için de bir nimet. Son 1 yıl içerisinde bile Yeni Hal Konsepti, Otogar gibi büyük projelere başladık ve hızla ilerliyoruz. Tarihi Kent Meydanı'nı spor komplekslerini kısa bir süre içerisinde tamamladık. Dünyaca ünlü kirazımızı üreten hemşehrilerimizin ve diğer üreticilerimizin karşı karşıya kaldığı afetler karşısında yanlarında olduk. Bakanlıklarımızı kapı kapı gezerek gerekli ödeneği bulduk getirdik. Sultandağı bütün bunları hakediyordu gerçekleştirdik. Daha iyilerini de hakediyor. İşte bunlar için hemşehrilerimizden destek bekliyoruz.” diyerek bitirdi.

 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: devam eden 400 milyon liralık yatırım var
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °