Dinar Belediyesi, Geleceğin Şampiyonlarına Destek Verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri, Dinar Belediyesi'nin desteğiyle Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen coşkulu bir programla kutlandı

Gündem 12.10.2023 15:23:03 0
Dinar Belediyesi, Geleceğin Şampiyonlarına Destek Verdi

9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri, Dinar Belediyesi'nin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir programla coşku ve heyecanla karşılandı. 

Belediye Başkanı Nihat Sarı, geleceğin sporcularıyla bir araya gelerek etkinliğe destek verdi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdulkerim Yıllık, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve İlçe Kaymakamı Kemal Duru tarafından gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve en önemlisi ahlaklısını severim" sözüne atıfta bulunarak, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmek için gereken çalışmaları yaptıklarını ifade etti. 

Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle ilçelerine yeni spor tesisleri kazandıracaklarını ve bu kapsamda stadyumun yenilendiğini, olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi ve halı saha yapımı için destek aldıklarını açıkladı.

Sarı ayrıca, Dinar Belediye Sporu'nun bünyesinde 3 yaş grubundaki çocuklarının futbol müsabakalarına katıldığını, yaz okulları ve diğer branşlarda kurslarının başarılı bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Programın sonunda, Taekwondo kursu öğrencilerinin gösterileri izleyicileri büyüledi. Aynı etkinlikte Sokak Futbolu, Hentbol ve tenis gösterileri de sunuldu.

Dinar Belediyesi, "Amatör Spor Haftası"nı coşku ve heyecanla kutlayarak, genç sporcuların yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Dinar #Spor #Sporhaftası #Amatör 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °