Dinar'da Heyecan Dolu Zafer Haftası: Eğlence ve Birlik Ruhuyla Açılış Yapıldı

Afyonkarahisar Dinar Belediyesi, Nihat Sarı liderliğinde sosyal belediyecilikle 30 Ağustos Zafer Haftası'nı büyük bir coşkuyla kutluyor

Gündem 26.08.2023 15:30:41 0
Dinar

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi, Zafer Haftası etkinlikleriyle hareketlendi. 

Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen etkinlikler, 26-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek birçok etkinlik ve konserlerle dolu olacak.

İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve diğer protokol üyeleri, zaferin ruhunu yaşatmak adına etkinliklerin açılışını bir araya gelerek gerçekleştirdi. 

Etkinlik alanı, coşkulu bir kalabalıkla doldu. Protokol üyeleri, etkinlik alanındaki stantları ziyaret ederek, yapılacak yarışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve protokol üyeleri, birlikte etkinlik alanlarına geçerek gençler, çocuklar ve hemşerileriyle yarışmalara katıldılar. 

Başkan Sarı, vatandaşları büyük bir coşkuyla ve heyecanla geçecek olan festival etkinliklerine davet ederek, keyifli zamanlar geçirmelerini diledi. 

Zafer Haftası'nın Dinar'da yaşattığı birlik ve eğlence ruhu, tüm katılımcıları sarmalıyla kutlamaların devamını merakla bekletiyor.

#Afyonkarahisar #Dinar #Etkinlik #konser #Zafer #Haftası


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °