Dinar'da trafikte yaya önceliğine dikkat çektiler

Dinar İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, beraberindeki heyet ve öğrencilerimiz yaya geçidini ve Önce Yaya yazısını kırmızı, beyaz ve sarı renge boyadı

Gündem 13.09.2023 15:28:20 0
Dinar

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı Dinar'daki okullarda eğitim öğretimin başlamasının ardından “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” sloganı doğrultusunda “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” sloganıyla yaya önceliğine yönelik gerçekleştirilen "Önce Yaya" ve yaya kaldırımı çizgi çalışması etkinliğine katıldı.

Şehit Muhammet Bayram Anaokulu önündeki Yaya geçidinde Dinar Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve beraberindeki heyet, geleceğin bilinçli yaya ve sürücüleri ile birlikte yaya geçitlerinde trafikte yaya önceliğine dikkat çekti.

İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, beraberindeki heyet ve öğrencilerimiz yaya geçidini ve Önce Yaya yazısını kırmızı, beyaz ve sarı renge boyadı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Geleceğimizin duyarlı sürücüleri ve yayaları ile bir aradayız. 

Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizde bulunan okullarımızın tamamının önüne yaya geçidi çalışması ve okul geçidi levhası çalışmaları yapılması için çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz.

Sürücülerimizi yayalarımızın geçtiği noktalarda dikkatli olmaya davet ediyorum.” dedi.

#Afyonkarahisar #Dinar #Kaymakam #Başkan #Yaya #Trafik #Okul


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °