Dişçioğlu ve Budak'tan işbirliği: Uyuşturucu Madde Bağımlılığıyla Mücadele için söz verdiler

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu, Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Başkanı Yusuf Budak ile bir araya geldi

Gündem 18.10.2023 14:06:23 0
Dişçioğlu ve Budak

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED) Genel Merkezi'ni ziyaret eden CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu ve merkez ilçe teşkilatı, uyuşturucu madde kullanımının olumsuz etkileriyle mücadele etmek ve toplumu bu zararlı alışkanlıktan korumak amacıyla işbirliği yapma kararı aldı.

Ziyaret sırasında Başkan Budak, uyuşturucu madde bağımlılığının gençler, aileler ve toplum için ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, 

"Bu sorunla kararlılıkla mücadele etmek için buradayız. Federasyonumuz, uyuşturucu maddeyle mücadelede yenilikçi stratejiler geliştirmek ve eğitim, bilinçlendirme programları sunmak için çalışıyor.

Gençlerimizin geleceğini korumak, toplumsal sağlığı iyileştirmek ve uyuşturucu bağımlılığını azaltmak için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor" dedi.

Av. Dişçioğlu da, uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelenin önemine dikkat çekti ve Federasyon'un çalışmalarını daha yakından tanımak ve destek olabileceği yolları öğrenmek amacıyla ziyarette bulunduğunu belirtti. 

Ayrıca, uyuşturucu madde bağımlılığına karşı mücadele konusundaki kararlılığını ifade ederek, Federasyon ile işbirliği yaparak toplumu bu tehlikeli alışkanlıktan koruma yolunda her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu vurguladı.

Başkan Budak ise bu insanlık görevi için işbirliği yapmaktan onur duyacaklarını ifade ederek, ziyaret için Başkan Dişçioğlu'na ve merkez ilçe teşkilatına teşekkür etti. 

Uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelede birlikte çalışmanın önemini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Ziyaret #Uyuşturucu #işbirliği 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °