Doç. Dr. Okuyucu, bölümün iş olanaklarını sıraladı

AKÜ ve Gün FM işbirliğindeki Kampüs programına katılan AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, bölümü ve bölümün olanaklarını anlattı

Gündem 14.12.2023 13:47:14 0
Doç. Dr. Okuyucu, bölümün iş olanaklarını sıraladı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, AKÜ ve Gün FM işbirliğindeki Kampüs programında tanıtıldı. 

Programın konuğu olan Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Ebru Okuyucu, bölümün eğitim programı hakkında bilgiler verdi.

Okuyucu, bölümün 4 yıllık eğitim programı boyunca öğrencilere görsel algıya dayalı, yaratıcı ve yaşanabilir iç mekanlar tasarlama becerisi kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. 

Aynı zamanda estetik ve fonksiyonu birleştirici çözümler sunan, kullanıcılara konforlu ve yaşam kalitesini artırıcı mekanlar tasarlayabilen iç mimarlar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bölümün mezunlarının çeşitli iş olanaklarına sahip olduğunu vurgulayan Okuyucu, mezunlarının bağımsız çalışabilecekleri gibi özel ve kamu kuruluşlarında iç mimarlık ve çevre tasarımı alanlarında görev alabileceklerini söyledi. 

İç mekan düzenlemesi, mekan yenileme projeleri, iç mekan donatı tasarımı ve çevre tasarımı gibi geniş bir yelpazede çalışma imkanı bulunduğuna dikkat çekti.

Öğrencilere seslenen Okuyucu, bu alana ilgi duyan ve merakı olan öğrencileri bölümlerine beklediklerini ifade etti.

#AKÜ #GüzelSanatlarFakültesi #İçMimarlıkveÇevreTasarımı #Eğitim #İçMekanTasarımı #YaşamKalitesi #Mezunlar #İşOlanakları #BölümBaşkanı #DoçDrŞerifeEbruOkuyucu #KampüsProgramı #GünFM #AfyonKocatepeÜniversitesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °