DP Genel Başkanı Uysal: "Aslolan Hakikati Konuşmak"

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, gazetecilerle bir araya gelerek hakikati konuşmanın önemine vurgu yaptı ve yerel seçimlerdeki sağlıklı tartışma ortamına dikkat çekti.

Siyaset 4.03.2024 15:49:26 0
DP Genel Başkanı Uysal:

Demokrat Parti  Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Akar'ı ziyaret etti. 

DP Afyon Belediye Başkan Adayı Hikmet Bülbül ve DP İscehisar Belediye Başkan Adayı Osman Çelebi'nin de katıldığı ziyarette, gazetecilerin önemi ve yerel seçimlerin gündemi ele alındı.

AGC Başkanı İsmail Akar, ziyarette gazetecilerin 7/24 yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, mesleklerinin zorluklarına ve sektördeki eksikliklere dikkat çekti. 

Özellikle internet sitelerinin resmi ilan alması konusunda yaşanan zorluklara değinen Akar, bu durumun gazetecileri etkilediğini vurguladı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise gazetecilerin rolünün önemine vurgu yaparak, sağlıklı tartışma ortamının önemine dikkat çekti. 

Yerel seçimler öncesinde yapılan ziyaretin önemine değinen Uysal, Demokrat Parti'nin Afyonkarahisar ve ülke genelinde başarılar diledi.

Uysal, sözlerinin devamında, Türkiye'nin demokratik bir atmosfere evrilebilmesi için hakikati konuşmanın ve toplumun gerçek gündemiyle ilgilenmenin önemine vurgu yaptı. 

Yerel seçim dönemlerinde oluşabilecek gerginliklere ve kutuplaşmalara karşı uyarıda bulunan Uysal, demokratik kültürün korunması gerektiğini ifade etti.

Başkan Akar ve AGC üyeleriyle yapılan samimi sohbetin ardından, ziyaret sona erdi. DP Genel Başkanı Uysal, gazetecilere ve AGC'ye başarılar dileyerek ayrıldı. 

#DP #Gazetecilik #YerelSeçimler #Hakikat #DemokratikKültür


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °