Dün bebek katilini savunanlar bugün HÜDA-PAR'ı savunuyorlar

Olgun; Dün bebek katilini savunanlar bugün HÜDA-PAR'ı savunuyorlar

Gündem 19.05.2023 11:47:24 0
Dün bebek katilini savunanlar bugün HÜDA-PAR

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, en iyi milletvekili aday listesinin Afyonkarahisar’da yapıldığını belirterek seçim sonuçlarıyla ilgili 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunun ardından, derinlemesine bir analizin mutlaka yapılacağını söyledi.

Partisinin İl ve İlçe Başkanların, Milletvekili adaylarının da katıldığı bir teşekkür yemeği veren Milletvekili Olgun, İYİ Parti kadrolarının gece gündüz çalıştıklarına dikkat çekti.

Garden Kale Termal Otelde düzenlenen yemekte konuşan, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun seçimin kazanılması için bu kadar büyük iftiraların atılmasına da şaşırdığını ifade etti.

DEĞERLENDİRMELER MUTLA YAPILACAK

 

Kendisinin TBMM’de göreve başlamasının ardından sık sık Afyonkarahisar’a gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları, genişletilmiş il divanı toplantıları yaparak, eksikleri ve yanlışları mutlaka değerlendireceklerini ifade eden Milletvekili Olgun; “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; rakip partilerin adaylarının en az 2 belki de 3 katı gayet sarf ettik ancak bu kadar çok çalışmamıza rağmen maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Bunun sebebini 2 aşamada değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.       Birincisi ülke genelindeki siyasi atmosferin Afyonumuzdaki çalışmalarımıza yansıması. İkincisi ise bizim Afyon İYİ Parti olarak yaptıklarımız veya yapamadıklarımız” dedi.

ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN İBADET ETMEYE FIRSAT BULAMADIK

 

Partiye katılmasının ardından sürekli önseçimden yana olduğunu tekrarlayan İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, “Ön seçimin sonucunda o kadar güzel bir liste oluştu ki tüm Afyon kamuoyu ‘Hah işte en güzel liste İYİ Parti’nin listesi’ dedi. Listelerin açıklandığı ilk günlerde herkesin ittifak ettiği konu İYİ Parti üç çıkarır şeklindeydi. Bir arkadaşımızın listeler Genel Merkezimiz tarafından açıklandıktan sonra, anlamsız yere istifa etmesi tüm motivasyonumuzu bozmakta kalmadı, rakiplerimizin eline müthiş bir koz verip, onları morallendirdi. Günlerce ikinci sıradaki arkadaşımızın da istifa edeceği dedikodusunu yaydılar. Sizin anlayacağınız ‘Şeytan taşlamaktan ibadet etmeye fırsat bulamadık” diye konuştu.

BEBEK KATİLİ İLE BİRLİKTE OLANLAR BİZE TERÖRİST DİYOR

 

21 yıldır ülkeyi idaresinde olan AK Parti’nin medyayı da yönettiğine dikkat çeken İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, iktidarın medyayı ve insanları yalan yanlış algılarla yönetildiğine dikkat çekti.

Olgun; “O kadar çok üzgünüm ki; içimdeki sızının ne kadar büyük olduğunu anlatmakla zorlanıyorum. Şöyle ki; bizler vatanımız ve bayrağımız için ülkemizin bekasına gelebilecek en ufak bir tehdit için gözünü kırpmadan canını verecek olan insanlarız. Hepimiz bu şuurla yetişmiş kendini, milliyetçi muhafazakâr olarak tanımlayan bir partinin mensuplarıyız. Gelin görün ki 2019 İstanbul belediye seçimlerini kazanmak için bebek katili terörist başı Abdullah Öcalan'a mektup yazdıranlar, onun kardeşini TRT'ye çıkaranlar, resmi kurumlardaki Türkiye Cumhuriyeti ibarelerini ve andımızı okumaya kaldıranlar, Habur’da çadır mahkemesi rezaletini yaşatanlar, bunun yanında; Fethullah Gülen için “hocam dön artık, bitsin bu hasret, seni çok özledik, sinemizi açtık seni bekliyoruz” diyenler daha sonra “istediğiniz her şeyi verdik ne kadar nankörsünüz” diyenler,  biz iyi Parti mensuplarını HDP/ PKK ve FETÖ ile kol kola olmakla itham ettiler. Hani derler ya dinime küfreden bari Müslüman olsa diye. Maalesef seçim çalışmaları esnasında karşılaştığımız en büyük problem bu sorunla karşılaşmak oldu. “Çamur at tutmazsa izi kalır” mantığıyla bize olmadık iftiraları attılar” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ DE HÜDA-PAR’I SAVUNUYORLAR

 

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın HÜDA-PAR’ı ‘Devlete, millete, askere ve bayrağa tek kelimesini duydunuz mu?’ diye savunduğunu ifade eden İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Diyarbakır Emniyet Müdürü merhum Gaffar Okkan’ı ve 5 Polisin Şehit edenlerin bizzat kendileri olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, şunları söyledi;
“Gerçekten hayretler içerisindeyim. Daha dün AKP milletvekili Ali Özkaya, Cumhur ittifakı toplantısında ne diyor biliyor musunuz “HÜDA-PAR'ın devlete, millete, askere ve bayrağa tek kelimesini duydunuz mu?” diyor. Evet bizzat duyduk. Bunlar Anayasanın ilk 4 maddesinin değişmesini istiyor. Bu devleti- milleti yıkmak demektir. HÜDA-PAR’ın genel başkanı Gaffar OKKAN ve 5 polisimizi şehit eden Hizbullah terör örgütünü, terör örgütü olarak görmediğini ifade ediyor. Aynı genel başkan bayrağımıza, Türk Bayrağı denilemeyeceğini, zehir gibi kusuyor, askere ve bayrağa kin duyuyorlar. Bu hainleri masum gibi göstermeye çalışanlar bize iftira atıyorlar maalesef.

 Üzülerek ifade ediyorum ki; bu iftiraları toplumumuzun önemli bir kesimine inandırdılar. Ülkemizi ne kadar kötü yönettiklerini, uyguladıkları yanlış ekonomi politikalarının milletimizi canından bezdirdiğini, tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiğini, yargının siyasallaştığını, vatanımızın adeta bir mülteci deposuna döndürüldüğünü, muazzam bir yolsuzluğun olduğunu velhasıl memleketimizin sorunlarını anlattık ve bu sorunları İYİ Parti olarak nasıl çözeceğimizi de ifade ettik durduk. Ancak gelin görün ki büyük bir çoğunluk bunları boş ver siz teröristler ile neden yol yürüyorsunuz diye karşılık verdi. Hayır bizim onlarla hiçbir bağımız yok, bizim milliyetçiliğimizin zekatı bize bu iftarları atanların 10 katıdır dedik ne kadar inandırdık bilemiyorum. Önümüzdeki dönem vatandaşlarımızın kafasındaki bu istidamı silmek için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.”

YENİDEN BAŞLIYORUZ

 

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yeniden başladıklarını belirterek, maçın henüz bitmediğini söyledi.

Olgun; “Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı. 28 Mayıs Pazar günü Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Erdoğan için yeniden oy kullanacağız. İlk turda hiçbir aday yeterli oya ulaşamadı. Sonucu bu şekilde okumalıyız. 21 yıldır ülkemizi yöneten Sayın Erdoğan ilk turda güven oyu alamamıştır. Ama Cumhur ittifakı her zaman yaptığı gibi bu işin bittiğini ve seçimi kendilerinin kazandığı algısını oluşturmaya çalışmaktadır. Kesinlikle bu doğru değil. İlk tur geride kaldı. Yine futbol tabiriyle ifade etmeye çalışacağım maç 0-0 olarak yeniden başlıyor. Bizler Sayın Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması için çok büyük bir çalışma gerçekleştirmek zorundayız. Bunu ülkemiz için yapacağız ve sizlere şu şekilde ifade edeyim Sayın Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde sizlere iktidar partisinin milletvekili olarak çok daha büyük hizmetler yapma şansına kavuşmuş olacağım” diye konuştu.

DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

 

İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garden Kale Otel’de düzenlediği yemeğe katılanlarla tek tek ilgilendi, seçim sürecinde kendisine gösterilen destekten dolayı teşekkür etti.

Olgun, Ankara’da evinin e gönlünün kapısının herkese açık olduğunu belirterek günün anısına katılımcılarla da bol bol fotoğraf çektirdi. 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °