Dünya Motokros Şampiyonası öncesi istişare

Dünya Motokros Şampiyonası öncesi İstişarelerde Bulundular

Gündem 4.07.2023 17:07:00 0
Dünya Motokros Şampiyonası öncesi istişare

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dünya Motokros Şampiyonası Öncesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde İstişarelerde Bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında şehirlerinde gerçekleştirilecek olan Dünya Motokros Şampiyonası öncesi önemli bir ziyaret gerçekleştirdiğini duyurdu.

Paylaşımında, AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile birlikte Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı'yı makamında ziyaret ettiklerini belirten Başkan Zeybek, şampiyona öncesi istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Afyonkarahisar'ın ve ülkemizin tanıtımına büyük bir katkı sağlayan Dünya Motokros Şampiyonası'nın yüzlerce sporcu, binlerce yarışsever ve milyarlarca izleyiciye canlı olarak ulaşan televizyon kanalları ve sosyal medya üzerinden önemli bir etkisi olduğuna vurgu yapan Başkan Zeybek, bu kapsamlı etkinlik öncesi gerçekleştirilen ziyaretin önemine dikkat çekti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki istişarelerine ilişkin paylaşımı, şehirlerinin uluslararası arenada tanıtımına ve spor turizmi potansiyeline yönelik yürütülen çalışmalara dikkat çeken bir haber niteliği taşıyor. 

Şampiyonanın şehirlerinde düzenlenmesi, sporcuların ve yarışseverlerin ilgisini çekmesiyle birlikte Afyonkarahisar'ın adının daha da geniş kitlelere duyurulması hedefleniyor.

Beyaz Belge


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °