“Dünya’da ve Avrupa’da Bayrağımızı Dalgalandırdılar”

“Dünya’da ve Avrupa’da Bayrağımızı Dalgalandırdılar”

Gündem 12.07.2023 15:24:25 0
“Dünya’da ve Avrupa’da Bayrağımızı Dalgalandırdılar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Taşoluk Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı milli güreşçilerini ve antrenörlerini TBMM'de ağırladı. 

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceleri bulunan sporcular, Taytak'a teşekkür etti ve desteklerinden dolayı minnettarlıklarını dile getirdi.

Milletvekili Taytak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Taşoluk Belediye Spor Kulübü'nün sporcularının Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında elde ettikleri başarılarından gurur duyduklarını belirtti.

Taytak, sporcuların başarılarının Afyonkarahisar'ın gururu olduğunu ifade ederek, desteklerinin süreceğini ve sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Milli güreşçiler ise Milletvekili Taytak'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Sporcular, Taytak'ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve spor malzemeleri konusunda desteklerini esirgemediğini belirtti.

Milletvekili Taytak'a ayrıca Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Çürük, Başkan Yardımcısı İbrahim Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gezgin, Denetim Kurulu Başkanı İbrahim Balcı ve Genel Sekreter Bekir Çetinoğlu tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °