Emirdağ'da 90 proje hayata geçirildi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gün FM'de katıldığı Başkanlar Konuşuyor programında, geçtiğimiz süreçte hayata geçirdikleri 90 proje hakkında konuştu ve yerel seçimde aday adayı olduğunu açıkladı

Gündem 29.12.2023 13:37:23 0
Emirdağ

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Gün FM'in Başkanlar Konuşuyor programının konuğu oldu. 

Programda yerel seçimde aday adayı olduğunu belirten Başkan Koyuncu, geçtiğimiz süreçte gerçekleştirdikleri 90 projeden bahsederek, halka verdiği sözleri tuttuklarını ve fazlasını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Koyuncu, programda gelecek dönem için planladığı ilk projeyi de açıkladı. 

Çaydere bölgesine 160 araçlık otopark alanı yapma hedefini paylaşan Koyuncu, projenin alt yapısını tamamlayarak ilçenin büyümesine katkı sağlamayı amaçlıyor. 

Ayrıca, önümüzdeki süreçte diğer projelerini de açıklayacaklarını belirtti.

"Söz verdiklerimizi yaptık, hatta fazlasını da gerçekleştirdik" diyen Başkan Koyuncu, dar gelirli vatandaşlara arsa ve proje desteği sağladıklarını, doğalgazsız ev ve işyeri bırakmayacakları sözünü yerine getirdiklerini dile getirdi. 

Ayrıca, eğitim alanında yapılan çalışmalara vurgu yaparak, öğrencilere destek sağladıklarını ve ilçeye Sürekli Eğitim ve Etüt Merkezi ile Bilim Merkezi kazandırdıklarını belirtti.

Başkan Koyuncu, Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'nin hızla büyüdüğünü vurgulayarak, yeni işletmelerin kurulduğunu ve istihdamın arttığını ifade etti. 

Ayrıca, kurulan Kariyer İstihdam Merkezi ile genç mezunlara ve iş arayanlara destek verdiklerini söyledi.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Başkan Koyuncu, Gün FM'in başarılı yayınlarını kutladı ve katılımı için teşekkür etti. 

Akar ise Başkan Koyuncu'ya teşekkür ederek başarılar diledi.

-#SerkanKoyuncu #EmirdağBelediyesi #Projeler #YerelSeçimler #Gelişim #EmirdağOSB


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Emirdağ' proje hayata geçirildi
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °