"En büyük engel sevgisizliktir"

Afyonkarahisar Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyelerini ağırlayarak, kütüphane alışkanlığı kazandırmaya yönelik etkinlik düzenledi

Gündem 9.12.2023 10:56:54 0

Afyonkarahisar Gedik Ahmet Paşa İl Halk Kütüphanesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. 

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, kütüphaneye üye olmak için bir araya geldi. 

Kütüphane Müdürü Abdullah Aytekin'in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, kitap sevgisi ve kütüphane alışkanlığı konularında sohbetler düzenlendi.

Kütüphaneci Canan Ebrem tarafından katılımcılara, kütüphanede sunulan hizmetler, üyelik ve ödünç kitap alma işlemleri hakkında detaylı bilgiler verildi. 

Katılımcılar, kütüphane personeli tarafından düzenlenen etkinliği memnuniyetle karşıladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, etkinlikte yaptığı açıklamada, 

"Bize verilen bu güzel değerden dolayı engelli bireylerin boş vakitlerinin çok olması sebebiyle bu güzel kitapları okumalarını temenni ediyoruz. 

Böylece engelli bireylere kütüphane sevgisini aşılamak amacındayız. Bu güzel günü bizlere yaşatan Müdürümüze teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Özkara, konuşmasını şu duygusal ifadelerle tamamladı: "Kalbi engelli olmasın, zira bizi insan yapan kolumuz bacağımız değil, kalbimizdir."

Etkinlikte ayrıca "En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi varsa engel yoktur." ve "Kalbi engelli olmasın, zira bizi insan yapan kolumuz bacağımız değil, kalbimizdir." sloganlarıyla engelli bireylere destek mesajları verildi.

#EngellilerGünü #KütüphaneEtkinliği #Afyonkarahisar #SevgiEngeliAşar #DünyaEngellilerGünü #TürkiyeSakatlarDerneği


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: "en büyük engel sevgisizliktir"
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °