Eroğlu; Yarım Elma Derneği gözbebeğimiz oldu

Eroğlu; Yarım Elma Derneği gözbebeğimiz oldu

Siyaset 7.12.2022 14:33:35 0
Eroğlu; Yarım Elma Derneği gözbebeğimiz oldu

Adale ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, kentte faaliyet gösteren Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eroğlu, Yarım Elma Derneğinin kent merkezinde önemli bir görevi üstlendiğine işaret ederek, yapılan yardımların dernek görevlilerince tam anlamıyla amacına ulaşmasını sağladıklarını ifade etti.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Veysel Eroğlu, “2005 yılından bu yana ilimizde faaliyet gösteren Yarım Elma Derneği, yöneticilerinin titiz ve tarafsız çalışmaları sayesinde kısa sürede göz bebeğimiz haline geldi. Zor zamanlarında insanlarımızın yanında olan derneğimizin yöneticilerini tebrik ediyorum. Derneğin bağışçılarının da verdikleri desteğin ne kadar emin ellerde ve gerçek sahiplerine ulaştığını bilmelerinde yarar var. Yarım Elma Derneğine destek olan da dernekten destek alan da rahat olsun. Bu dernekte yanlış işler olmadı olmaz da. Buna inancımız tamdır. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu’nun Yarım Elma Derneğine yaptığı ziyarette, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Selcen Hıdıroğlu ve İbrahim Eroğlu da hazır bulundu.

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °