Ertürk: Destan Yazan Kadınlarımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, kadın hakları ve eşitliği vurguladı.

Gündem 8.03.2024 20:00:13 0
Ertürk: Destan Yazan Kadınlarımızın Başarılarıyla Gurur Duyuyoruz

AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Zafer Meydanı'nda gerçekleştirdiği basın açıklamasıyla kutladı. 

Ertürk, açıklamasında kadınların başarılarına vurgu yaparak, kadın hakları ve eşitliği için mücadelelerinin süreceğini belirtti.

Ertürk, açıklamasında, "Kadın hakları ve eşitliğine yönelik mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte hayata geçireceğiz. 

Kadim doğrularımız ve yeni gerçekler ışığında; evinde, ofisinde, fabrikada, tarlada, kendi işinin başında, alın teri ve akıl teriyle, emeğiyle fedakârca destan yazan kadınların başarılarıyla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamaya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Başkanı Hüseyin Menteş, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve eşi Leyla Uluçay ile teşkilat mensupları da katıldı.

Ertürk, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar kadınlar için yapılan düzenlemeleri de vurgulayarak, kadınların siyasetten iş hayatına kadar her alanda daha fazla söz sahibi olmalarını sağladıklarını dile getirdi. 

Bunun yanı sıra, kadına yönelik şiddetle mücadelede de pek çok önemli adım attıklarını belirtti. 

#KadınHakları #Eşitlik #DestanYazanKadınlar #8Mart #KadınlarGünü #AKParti


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °