Eski Emniyet Mensubu olan FETÖ Üyeleri Afyon'da Yakalandı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY terör örgütüne üye olan eski emniyet mensuplarını yakalayarak adaletin önüne çıkarmaya hazırlanıyor

Asayis 29.12.2023 13:37:48 0
Eski Emniyet Mensubu olan FETÖ Üyeleri Afyon

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, 

FETÖ/PDY terör örgütüne üye oldukları tespit edilen eski emniyet mensuplarına yönelik önemli bir adım atıldı.

Operasyon kapsamında, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 2 yıl 10 gün cezası bulunan, sözde Emniyet mahrem yapılanmasında yer alan ve Kamu Hizmetinden Çıkarılanlar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında ihraç edilen eski Emniyet mensubu Bylock kullanıcısı Y.İ. isimli şahıs gözaltına alındı.

Aynı operasyonda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün cezası bulunan, sözde Emniyet mahrem yapılanmasında yer alan ve KHK kapsamında ihraç edilen eski Emniyet mensubu Bylock kullanıcısı A.D. isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

İki şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından cezaevine teslim edilmek üzere bekletiliyor. 

Operasyon, terör örgütleriyle mücadelede kararlı bir duruş sergileyen Emniyet birimlerinin başarılı çalışmalarına bir örnek daha oluşturdu.

#EmniyetMüdürlüğü #FETÖOperasyonu #TerörleMücadele #Adalet #Gözaltı #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °