Eşlik güzellikleri keşfetmek ister misiniz?

Afyonkarahisar, doğal güzellikleriyle ünlü Foto Safari Etkinliği'ne ev sahipliği yapacak

Gündem 14.06.2023 12:13:57 0
Eşlik güzellikleri keşfetmek ister misiniz?

Afyonkarahisar, doğal güzellikleriyle ünlü Foto Safari Etkinliği'ne ev sahipliği yapacak. Zafer Kalkınma Ajansı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliğiyle düzenlenecek olan etkinlik, 16-18 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Foto Safari Etkinliği, doğa, tarih, kültür ve gastronomi gibi alanlarda uzmanlaşmış sosyal medya içerik üreticilerini bir araya getirecek. 

Bölgenin doğal güzellikleri arasında yer alan haşhaş, lavanta, gül bahçeleri, Eber Gölü, Kırkgöz Köprüsü ve Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı gibi noktalar, bu etkinlikte özel olarak vurgulanacak.

Etkinliğin bir diğer önemli ayağı ise tarihi ve kültürel mirasın tanıtımı olacak. Ulu Cami, Mevlevihane, Afyonkarahisar Kalesi, Tarihi Konaklar gibi önemli yapılar, içerik üreticilerinin objektiflerine yansıyacak.

Gastronomi teması da etkinlik kapsamında yer alacak. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil olan Afyonkarahisar'ın coğrafi işaretli 10 yöresel ürünü sergilenecek ve alanında özgün üretici ve şeflerle bir araya gelinerek lezzetler tanıtılacak.

Etkinliğe, bölgedeki tüm fotoğrafseverlerin yanı sıra sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi olan içerik üreticileri de davet ediliyor. 

Bu etkinlik sayesinde Afyonkarahisar'ın doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri, lezzetleri ulusal ve uluslararası platformlarda daha geniş bir kitleye ulaşacak. 

Foto Safari Etkinliği, Afyonkarahisar'ın turizm potansiyelini ve tanıtımını artırmak için önemli bir adım olarak görülüyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °