Etkinlik 5 Haziran 14.30'da

Kocatepe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Necdet Saraçoğlu, "RESİM SERGİSİ" ve "MÜZİK DİNLETİSİ" için duyuru yaptı

Gündem 2.06.2023 12:44:15 0
Etkinlik 5 Haziran 14.30

Kocatepe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Necdet Saraçoğlu, öğrencilerinin sanatsal ve müzikal yeteneklerini sergilemek amacıyla gerçekleştireceği etkinliklerle dolu bir günün olduğunu ifade etti. 

Okulun öğrencileri, hazırladıkları çalışmaları "RESİM SERGİSİ" ve "MÜZİK DİNLETİSİ" adı altında sunacaklar.

5 Haziran 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek olan etkinliklere, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor. Sergi ve dinleti, Kocatepe Anadolu Lisesi Sergi Salonu'nda düzenlenecek ve katılımcıları ağırlamaktan gurur duyacaklarını ifade ettiler.

Öğrencilerin sanatsal yaratıcılığını ortaya koyacakları "RESİM SERGİSİ"nde, farklı stillerde ve tekniklerle hazırlanmış birçok eser yer alacak. Renklerin dans ettiği tablolar, duyguların ifadesini bulan resimler ve öğrencilerin hayal gücünü yansıtan eserler, sergiyi ziyaret edenlere ilham verecek.

"MÜZİK DİNLETİSİ" ise birbirinden yetenekli genç müzisyenleri bir araya getirerek müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Öğrenciler, enstrümanlarıyla sahneye çıkarak müzikal yeteneklerini sergileyecek ve dinleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Kocatepe Anadolu Lisesi Okul Müdürü Necdet Saraçoğlu, etkinliklerle ilgili olarak "Öğrencilerimizin sanatsal ve müzikal yeteneklerini sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlikler, onların yaratıcılıklarını ve emeklerini topluma gösterme fırsatı sunuyor. Tüm katılımcıları etkinliklerimize davet ediyoruz" dedi.

Müdür Saraçoğlu, 5 Haziran'da saat 14.30'da başlayacak olan etkinliklerde, Kocatepe Anadolu Lisesi öğrencilerinin sanat ve müzik alanındaki başarılarına tanıklık etmek için herkesi bekliyoruz diye konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: etkinlik 5 haziran 14.30'da
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °