Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 7’ye Yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında şehit olan kahramanların ardından, Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG'ye karşı gerçekleştirilen operasyonda 5 teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini duyurdu

Asayis 23.12.2023 16:39:30 0
Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 7’ye Yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında yaşanan acı olayın ardından, Fırat Kalkanı bölgesinde PKK/YPG'ye karşı gerçekleştirilen başarılı bir operasyon hakkında bilgi verdi.

Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Komandolar tarafından Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın paylaşımında şu ifadelere yer verildi: "Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. 

Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK/YPG ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek!"

Bu başarılı operasyonun ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelesine olan kararlılığını vurgulayan Bakanlık, 

halka ve millete teşekkür ederek, terörle mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edeceğini belirtti.

#PKKYPG #TerörleMücadele #FıratKalkanı #MillîSavunmaBakanlığı


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °