Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu, Vali Yiğitbaşı'nın Katıldığı Törenle Açıldı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırsever Fidan ve Ali Altıntaş'ın destekleriyle Emirdağ ilçesinde inşa edilen 4 derslikli Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu'nun açılış törenine katıldı

Gündem 22.09.2023 10:06:29 0
Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu, Vali Yiğitbaşı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Emirdağ ilçesinde hayırsever Fidan ve Ali Altıntaş çiftinin destekleriyle inşa edilen Fidan-Ali Altıntaş Anaokulu'nun açılış törenine katıldı. 

Törende Milletvekili Hasan Arslan, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçe protokolü, hayırsever aile, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da yer aldı.

Vali Yiğitbaşı, konuşmasında hayırseverlerin eğitime olan katkılarının önemine vurgu yaparak, "Bu tür yatırımlar bizler için çok kıymetli. 

Gurbetçi ailemizin gurbete gitse bile ilçesiyle gönül bağını hiçbir zaman koparmadığını bugün bu açılış ile bir kez daha görmüş oluyoruz. 

Zorluklarla, mücadeleyle, gurbette kazanılan o helal kazançla, emekle elde edilen maddi gücün kendi memleketlerine, geleceğimizi bırakacağımız çocuklarımıza taşınması gerçekten çok anlamlı. 

Gurur verici bir tablo. Ben Fidan ve Ali Altıntaş’a ve Emirdağ ilçemiz başta olmak üzere ilimizin her köşesinde yaptıkları yatırımlarla şehrimize değer katan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ayrıca, hayırseverlere çağrıda bulunan Vali Yiğitbaşı, "Emirdağ ilçemiz en büyük ve en güçlü ilçelerimizden birisi. 

Bu okulda yetişen çocuklarımız yıllar sonra hayırsever ailemize en büyük hayır duayı etmiş olacak. 

Ben bugün burada tüm hayırseverlerimize bir kez daha gelin hayırda yarışalım diyorum. Bu yıl büyük bir deprem afeti yaşadık. 

Devletimiz tüm imkanlarını bölgeye aktarıyor. Tüm gücüyle yaraları ilk günden itibaren sarıyor. Bizlerin her yatırımı devletten beklemeyerek el birliği ile o gücü ortaya koyarak bu tür hayırları ortaya koymamız gerekiyor. 

Çocuklarımızın en güzel binalarda eğitim alması için hayırseverlerimizin destekleri bizler için çok önemli. 

Ali ve Fidan Altıntaş ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu tür hayırların diğer ilçelerimize de örnek olmasını diliyorum. 

Bu güzel eğitim kurumuz ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. Vatanını seven nice gencin yetişmesine vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Yiğitbaşı'nın konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesildi. Sınıfları inceleyen Vali Yiğitbaşı, okul idarecilerinden bilgiler aldı.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #Emirdağ #Açılış #Anaokulu #Vali


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °