Gazeteci Yazar Akarçay'dan Kocatepe'ye Özel Proje Çağrısı

Gazeteci Yazar Murat Akarçay, Afyonkarahisar Valisi'ne Kocatepe için turizm potansiyelini değerlendirme çağrısında bulundu

Gündem 21.11.2023 15:32:00 0
Gazeteci Yazar Akarçay

Afyonkarahisar'ın yerel basınının önde gelen isimlerinden Gazeteci Yazar Murat Akarçay, Kocatepe için özel bir turizm projesi önerisini kaleme aldı. 

Akarçay, Afyonkarahisar'ın dışından gelecek ziyaretçilerin potansiyelini harekete geçirecek bir planın, il turizmi ve hizmet sektörüyle birlikte şehir ekonomisini canlandırabileceğine inanıyor.

Akarçay'ın Çağrısı: “Kocatepe İçin Yapabilir miyiz Sayın Valim?”

Gazeteci Yazar Murat Akarçay, "Kocatepe için yapabilir miyiz Sayın Valim?" başlıklı yazısında, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na seslendi. 

Akarçay, yazısında şehir dışından gelen ziyaretçilerin potansiyelini harekete geçirerek, il turizmi ve hizmet sektörüne katkı sağlayacak bir proje önerisi sunuyor.

Akarçay, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Benim en büyük isteğim bundan tam 100 yıl önce Kocatepe'de yazılan destanın manevi jestini yerine artık getirmemiz ile ilgilidir." 

Akarçay, aynı zamanda Çanakkale'deki benzer bir çalışmayı örnek göstererek, neden Afyonkarahisar'da da böyle bir projenin hayata geçirilmediğini sorguluyor.

Vali Hanıma Ulaşma Temennisi:

Yazısında Gazeteci Yazar Akarçay, "İnşallah kendilerine ulaşması ve iletilmesi dileğiyle en derin saygı ve hürmetlerimi bu vesileyle arz ediyorum kendilerine" ifadelerini kullandı.

Vali Yiğitbaşı'nın Cevabı Merak Konusu:

Bu öneri üzerine, Milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıkan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın ne cevap vereceği ise şehirdeki ve bölgedeki vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

#KocatepeTurizmProjesi #AfyonkarahisarTurizm #ValiyeÇağrı #TurizmdeYenilik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °