"Gazi Mahallesi, Sosyal ve Kültürel Tesis Alana Kavuşuyor"

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gazi Mahallesi'ne Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı kazandırdı. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalarla ilgili Taytak'ı ziyaret etti

Gündem 30.11.2023 15:24:01 0

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Gazi Mahallesi’ne Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı Kazandırdı. 

Afyonkarahisar Gazi Mahallesi Muhtarı Mehmet Yalçınkaya Ve Mahalle Sakinleri Ziyareti Sırasında Milletvekili Mehmet Taytak’tan Sosyal Ve Kültürel Tesis Alanı İçin Talepte Bulunmuşlardı. 

Talebi Yerine Getiren Milletvekili Mehmet Taytak Bugün Sosyal Medyada Yaptığı Paylaşımla Müjdeyi Mahalle Sakinleriyle Paylaştı.

Yaptığı açıklamada Milletvekili Taytak; “Gazi Mahallemiz, ilimiz merkezinde 8 bin nüfuslu 2.300 hanenin bulunduğu mahalledir. 

Daha önce mahallemizin 8 derslikli Anaokulu taleplerini yerine getirmiştim. Anaokulumuzun inşaatı Mayıs 2023 tarihinde başladı, inşallah kısa sürede tamamlanacaktır. 

Anaokulumuzun bulunduğu alanın hemen yanına, Mahalle sakinlerimizin ve gençlerimizin yoğun talepleri ve ihtiyaçları üzerine Sosyal ve Kültürel Tesis yapımı çalışmalarına kısa bir süre önce başladık.

Belirtilen taşınmazın mülkiyeti Maliye Hazinesine aitti. Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü Lojmanları olarak kullanılan alanın, Milli Emlak Genel Müdürlüğümüzden tahsisini talep ederek ilk girişimi sağladık. 

İlgili taşınmazın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden bugün Afyonkarahisar Belediyemize tahsisi gerçekleşmiştir. 

Bu müjdeyi Gazi Mahallemiz sakinleri ile paylaştık. Gençlik merkezi, kadın kültür evi ve mahalle fırının yer aldığı çok amaçlı yapının yapılması amacıyla alanın, Sosyal ve Kültürel Tesis alanına dönüşmesi vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel becerilerinin geliştirilip aile bütçelerine katkı sağlamalarına faydalı olacaktır. 

Sevdamız her zaman Afyonkarahisar’dır. Cenab-ı Allah hemşerilerime her daim hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. 

Ben emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor, Gazi mahallemize hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Muhtar Yalçınkaya; “Sayın vekilimizden Gazi Mahallemizde, Sosyal ve Kültürel Tesis alanı yapılması konusunda talepte bulunduk. 

Kendisinin devreye girmesiyle arsa problemi çok kısa sürede çözülmüş, istediğimiz alanın tahsisi Afyonkarahisar Belediyesine yapılmıştır. 

Bu emeklerinden, desteklerinden ve Afyonkarahisar’ımızın tüm talepleri noktasında çaba gösteren milletvekilimize şahsım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

#MehmetTaytak #GaziMahallesi #SosyalKültürelTesis #Afyonkarahisar #MHP


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °