"Gece-gündüz, kar-kış demeden canla başla çalışanların günü kutlu olsun"

"Gece-gündüz, kar-kış demeden canla başla çalışanların günü kutlu olsun"

Gündem 24.07.2023 10:13:00 0

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Mesajında basının önemine vurgu yapan Zeybek, basının toplumun haber alma hakkını kullanmasını sağlayarak insan haklarının önemli güvencelerinden birini temsil ettiğini belirtti.

Başkan Mehmet Zeybek, basın çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeden gece-gündüz, kar-kış demeden canla başla toplumun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi için fedakarca mücadele ettiğine dikkat çekti. 

Aynı zamanda basının demokrasinin gelişmesinde mihenk taşı görevini üstlendiğini ifade etti.

Çağdaş bir toplum için basının güvenilirliğinin ve tarafsızlığının büyük önem taşıdığına vurgu yapan Başkan Mehmet Zeybek, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın, kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmiştir.

Afyonkarahisar'ımızda yapılan ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulan yatırımların, şehrin faydasına olacak her işin destekçisi olan, her türlü gelişmeyi hem yerel hem de ulusal ve uluslararası platformlara taşıyan yazılı ve görsel medyamıza teşekkürlerimi iletiyorum."

Başkan Zeybek, etik ve ahlak kurallarına bağlı olarak, dilin doğru kullanılması, özel hayata ve kişisel haklara saygı gösterilerek, basın meslek ilkelerinin gözetilmesi gerektiğini vurguladı. 

Tüm basın çalışanlarını kutlayarak, özveriyle çalışan basın mensuplarının "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı kutlayan Başkan Zeybek, sağlık, başarı ve esenlikler diledi.

#Afyonkarahisar #Belediye #Başkan #Basın #Bayram


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °