Geleceğin Sanatçıları Bu Merkezde Yetişecek

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Çocuk Sanat Merkezi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Siyaset 19.03.2024 11:49:21 0
Geleceğin Sanatçıları Bu Merkezde Yetişecek

Uluçay açıklamasında geleceğin sanatçılarının bu merkezde yetişeceğini vurgulayarak, “Projemizle şehrimizdeki genç nesillerin daha donanımlı ve sanata yönelik ilgileri artmış bireyler olarak yetişeceğine inancımız tam” dedi.

“Projemizle geleceğimizin teminatı gençlerimizin sanata erişimini arttırarak yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. 

Güzide şehrimiz Afyonkarahisar’ımızda geleceğin sanatçılarının yetişeceği ve aynı zamanda çocuklarımızın farklı sanat dallarında eğitim alabilecekleri içerisinde müzik, tiyatro ve dans alanlarının olacağı bir merkezi hizmete sunacağız” dedi.

Uluçay, "Afyonkarahisar'ımızın kültürel ve sanatsal yaşamına katkı sağlayacak bu merkezimiz çocuklarımızın kişisel gelişimlerine olumlu etkide bulunacak. 

Bu projemizle birlikte şehrimizdeki genç nesillerin daha donanımlı ve sanata yönelik ilgileri artmış bireyler olarak yetişeceğine inancımız tam" şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #Sanat #ÇocukSanatMerkezi #Gençlik #Kültür #Eğitim #AKParti #HüseyinCeylanUluçay


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °