"Gelecek nesillere daha güzel bir ilçe bırakmak zorundayız"

"Gelecek nesillere daha güzel bir ilçe bırakmak zorundayız"

Gündem 8.08.2023 15:29:00 0

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinin önceki Belediye Başkanlarından ve Elibollar Tarım Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında iki başkan, ilçenin geçmiş ve şimdiki dönemlerinde gerçekleştirilen yatırımları, projeleri ve hedefleri değerlendirdi. 

Birlik ve uyumun önemi vurgulandı. Makamların geçici olduğu, asıl önemli olanın ilçeye ve vatandaşlara hizmet etmek olduğu belirtildi. 

İki başkan da Sandıklı ilçesinin kalkınması ve ilerlemesi için iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

İsmail Elibol, siyasetin temel amacının hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Geçmişi ve geleceği birleştirerek, gelecek nesillere daha güzel bir ilçe bırakmak zorundayız. 

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün de bu hedefe ulaştığını görmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

Başkan Dr. Mustafa Çöl ise İsmail Elibol’un nazik ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sayın Elibol’un sözlerine tamamen katılıyorum. 

Birlik ve beraberlik içinde her zorluğun üstesinden gelebiliriz. İlçemizin menfaati için önceki ve şimdiki dönemde görev yapmış tüm belediye başkanlarının emeklerine saygı duyuyoruz. 

İlçemizin sürdürülebilir kalkınması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Kapımız 9 senedir herkese açık.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, ilçenin birlik ve dayanışma ruhunu vurgularken, geçmiş ve geleceğin bir araya getirilmesi gerektiği mesajını taşıdı.

Hem İsmail Elibol hem de Dr. Mustafa Çöl, ilçenin daha da ilerlemesi ve gelişmesi için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, gelecek nesillere güzel bir miras bırakma konusundaki kararlılıklarını dile getirdiler.

#Afyonkarahisar #Sandıklı #Ziyaret #Belediye #Başkan


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °