Gençlik Merkezlerinden geri dönüşümlü destek

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri, Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirdikleri geri dönüşüm kampanyasıyla topladıkları mavi kapaklarla engellilere iki tekerlekli sandalye bağışında bulundu

Gündem 5.12.2023 12:25:28 0
Gençlik Merkezlerinden geri dönüşümlü  destek

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gençlerin katılımıyla düzenledikleri anlamlı bir kampanya ile geri dönüşümle engellilere destek oldu. 

Gençler, geri dönüşüm kutularına attıkları mavi kapaklarla tekerlekli sandalye almayı hedefledi.

Afyonkarahisar genelindeki gençlerin yoğun katılım gösterdiği kampanyada toplanan 250 kilogram mavi kapak, geri dönüşüm tesisine teslim edildi. 

Geri dönüşüme kazandırılan kapaklardan elde edilen gelirle, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında Afyonkarahisar Engelliler Derneği'ne iki adet tekerlekli sandalye bağışlandı.

Dernek Başkanı, gençlerin duyarlılığı için teşekkür ederek, yapılan bağışın engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracağını belirtti. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise gençlerin oluşturduğu farkındalık için teşekkür ederek, "Engellilere destek olmak hepimizin görevidir" dedi.

Kampanyaya katılan gençler, "Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 

Bu kampanyayla da engelli vatandaşlarımıza bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik" şeklinde konuştular.

#EngelliDayanışması #GeriDönüşümBağışı #GençlikMerkezleri #TekerlekliSandalye #DünyaEngellilerGünü #GönüllülerGünü #SosyalSorumluluk #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °