Genel Başkan Yusuf Budak 'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayram Mesajı

Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (UMFED Genel Başkanı Yusuf Budak 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı Budak mesajında;

Gündem 18.05.2023 22:16:35 0
Genel Başkan Yusuf Budak

Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün Türk Milletinin kurtuluşu ve vatanın bölünmez bütünlüğü 19 Mayıs 1919, işgal kuvvetlerinin esaretine boyun eğmeyen, şanlı tarihinin hiçbir döneminde hürriyetinden vazgeçmeyen aziz milletimizin, "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği istiklal mücadelesinin başlangıç tarihidir. Ve bu başlangıçla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılmıştır.

19 Mayıs 1919’da, “Tam Bağımsız Bir Ülke” olma mücadelesi ile ilk adımları atılan Cumhuriyetimizin; milli ve manevi değerlerimize önem veren, daha çağdaş, daha akılcı ve daha modern bir ülke olması için milletimize ve özellikle de Atatürk'ün’’ Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlerimize büyük görevler düşmektedir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,

 

Geleceğimizi emanet edeceğimiz, yarının umudu gençlerimizin de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; sağlık ve başarılar diliyorum.

Bu aziz vatanımız için Şırnak’ta şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °