Gönüllü Gençler, Şehit Annesini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gönüllü gençleri, Şırnak'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in annesine moral ve destek ziyaretinde bulundu

Yasam 5.01.2024 19:07:21 0
Gönüllü Gençler, Şehit Annesini Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gönüllü gençler, vatan için şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in annesi Zeynep Sezer'i evinde ziyaret etti.

Kur'an okuyup dua eden gençler, duygusal anlar yaşandığı bu ziyarette Şehit Annesine Kur’an ve Türk bayrağı hediye etti.

Ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, 

Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Abaylu, Karahisar Gençlik Merkezi liderleri Özlem Göktaş Çetinkaya, Aynur Özenç ve Manevi Rehber Akif Kuş da katıldı.

Ziyaretin amacının şehit ailelerine moral ve destek olmak olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, şehitlerin ailelerinin kendileri için birer aile olduğunu vurguladı. 

Şehitlerin vatan için canlarını feda ettiklerini ifade eden Kasapoğlu, gençlerin bu bilinçle hareket ederek şehit annesine moral ve destek ziyaretinde bulunduklarını dile getirdi. 

Ziyaretin devamının geleceğini belirten Kasapoğlu, "Şehitlerimizi ve ailelerini asla unutmayacağız" dedi.

Şehit annesi Zeynep Sezer, gençlerin kendisine Kur’an ve bayrak hediye etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Oğlum Mustafa vatan için şehit oldu. 

Onun yerine binlerce Mustafa geldi. Bu gençler benim evlatlarım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bana Kur’an ve bayrak verdiler. 

Bu benim için çok anlamlı. Oğlumun ruhu şad olsun" şeklinde konuştu.

Ziyaret, şehit annesi ve gençler arasında sohbetin ardından sona erdi. Gençler, şehit annesine sarılarak vedalaştı.

#Şehit #Gençler #Ziyaret #Moral #Destek #AnnelereSaygı #VatanSevgisi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °