"Güçlü bir esnaf, güçlü bir Afyonkarahisar anlamına gelir"

"Güçlü bir esnaf, güçlü bir Afyonkarahisar anlamına gelir"

Gündem 20.07.2023 13:50:00 0

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, esnafın yanında olmaya devam ediyor. 

Yoğun programına rağmen esnaf ziyaretlerini ihmal etmeyen Başkan Zeybek, vatandaşlarla ve esnafla buluşarak sorunları dinliyor ve çözüm üretiyor.

Bu kapsamda, Başkan Zeybek, Sanayi esnaflarından Hayati ve Yücelir Akdeniz'in davetine icabet ederek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Esnaflarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Zeybek, talep ve isteklerini dinledi. 

Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan'ın da katıldığı ziyarette, esnaflara bereketli kazançlar dileyen Başkan Zeybek, esnafların gelişmesine katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Zeybek, esnaf ve vatandaşlarla diyalog halinde olmanın önemine vurgu yaparak, fikirlerini önemsediklerini belirtti. 

Güçlü bir esnafın, güçlü bir Afyonkarahisar anlamına geldiğini vurgulayan Başkan Zeybek, esnafın destek ve katkılarıyla şehri güzelleştirmeye devam ettiklerini dile getirdi. 

Esnafın gönül kapılarını açarak misafir eden ve ziyaretlerine ev sahipliği yapan Hayati ve Yücelir Akdeniz'e teşekkür eden Başkan Zeybek, esnaflara işlerinde bereketli kazançlar diledi.

#Afyonkarahisar #Esnaf #Sanayi 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °